Spectacol de Craciun

Primaria Municipiului Medias a pregatit o serie de surprize pentru medieseni, aceasta luna decembrie. In data de 8 decembrie a.c.,, odata cu pornirea iluminatului festiv de sarbatori in intregul municipiu, mediesenii vor avea parte de un spectacol extraordinar in Piata Regele Ferdinand I, invitati principali fiind Stefan Banica jr., Elena Gheorghe, Tudor Turcu & The Bad Boys.

Incepand cu aceeasi zi, de la ora 16:00, mediesenii se pot bucura si de patinoarul amplasat in Piata Regele Ferdinand I, care ii asteapta pe toti iubitorii sportului pe patine, indiferent de varsta, pana in data de 26 ianuarie 2019. Tot in data de 8 decembrie, in cadrul Centrului Cultural „Casa Schuller“, cu incepere de la ora 15:00, vor fi expuse produse confecționate manual, special pentru sarbatorile de iarna.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.