Site-ul Primariei Medias: schimbare de look

Pagina de internet a Primariei Municipiului Medias are, incepand de azi, un nou format. „Incepand de astazi, site-ul Primariei Medias capata o noua forma, devenind un portal mai modern si mai eficient pentru toti cetatenii. Prin aceasta noua infatisare, optimizata si pentru utilizarea de pe dispozitivele mobile, ne dorim sa aducem administratia publica locala mai aproape de cetateni, care ne pot adresa sugestiile, propunerile, dar chiar si reclamatiile direct prin intermediul acestui mijloc de comunicare.

nou site Primaria Medias 2016

Dupa, ce in ultima perioada, am facut un nou pas spre transparenta, oferindu-le mediesenilor posibilitatea de a viziona in direct sedintele de consiliu local, le oferim acum posibilitatea de a efectua online plata taxelor si impozitelor locale. De asemenea, asteptam in continuare sugestiile tuturor cetatenilor interesati de imbunatatirea modului de accesare a site-ului”, anunta reprezentantii Primariei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

36 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.