Sighisoara: Festivalul International al Sasilor Transilvaneni

In acest sfarsit de saptamana Sighisoara este gazda Festivalul International al Sasilor Transilvaneni, cu tema SASII LA CENTENAR. Pe parcursul a doua zile, vizitatorii vor avea parte de un program de muzica, dans sasesc, expozitii de fotografie, carte veche, conferinte tematice si standuri cu produse traditionale.

La Biserica din Deal, Remus Henning va sustine un concert de orga cu lucrari de Johann Sebastian Bach, Johann Kaspar Kerll, Dietrich Buxtehude, Josephus Fazakas Krisbacensis, Martin Schneider si Carl Czerny.

Pe scena din Piata Cetatii vor avea loc concerte de muzica si poezie saseasca sustinute de Manfred Seiler si Ricky Dandel, Hit Parade cu Francesco Napoli, Arzenium de la O-Zone si Dj Chrissie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.