Sibiu: Rock Alternativ in Sub Arini

Cea de-a patra editie a Focus Festival va avea loc in acest weekend la Sibiu, in Parcul Sub Arini. Focus Festival 2016 aduce, ca in fiecare an, multa muzica buna la Sibiu: unsprezece trupe si patru DJ sunt pe afisul acestei editii.

Program Focus Festival 2016

Asadar, vineri, 2 septembrie, de la ora 18:15, seria de concerte va fi deschisa de trupa Riot Monk, urmata de Tourette Roulette, Grimus, pentru ca de la 21.30 sa urce pe scena cei de la Alternosfera. Sambata, 3 septembrie, vor concerta Suburbia 11, Onenightstand, The Kryptonite Sparks si Toulouse Lautrec. Duminica, in ultima zi de festival, vor canta pe scena din parc Palma Hills, Domino si Coma.

Fiecare zi de eveniment va fi deschisa cu un DJ Set, incepand cu ora 16:00: vineri, DJ Nathalie, sambata, DJ Coralie, si duminica, Adub + Toygun. “Focus Festival” aduce un aer fresh in spectrul evenimentelor muzicale organizate la Sibiu. Rock clasic, jazz, muzica clasica, toate se regasesc pe agenda culturala a orasului, mai putin acest curent alternativ care, in mod nejustificat, s-a dezvoltat underground, castigand in ultimii ani din ce in ce mai multi adepti. Scopul evenimentului este de a aduce la suprafata acest gen muzical si a oferi un loc de intalnire pentru cei care fac parte din aceasta comunitate alternativa.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.