Sibiu: Proiectia-Premiera a filmului “Ultimul Vis pentru Luna”

Asociatia Nova Polaris Sibiu va invita vineri, 25 noiembrie 2016, incepand cu ora 20.00, in Libraria Habitus, la Proiectia-Premiera a filmului “Ultimul Vis pentru Luna”. Cea mai recenta productie a Asociatie Nova Polaris “Ultimul Vis pentru Luna/The Last Dream for the Moon” este un film independent, de mediu metraj(30min.), de stiinta-fictiune/mister, realizat pe parcursul anului 2016. In distributie sunt Teodor Porumb, Paul Bondane si altii. Filmul este scris si regizat de Octavian Repede.

The-Last-Dream-for-the-Moon-Film-Poster

Mai jos gasiti un sinopsis al filmului.

„Iulie, 1969. Cursa spatiala pentru explorarea Lunii dintre americani si sovietici isi consuma ultimele momente. Prima fiinta umana urmeaza sa paseasca in scurt timp pe Luna. Dar un incident petrecut in Muntii Carpati si o inregistrare misterioasa, descoperita de prof. Werner, duc povestile despre explorarea Lunii catre noi posibilitati fantastice”. Intrarea este gratuita.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.