Sibiu: Conferinta de Advocacy “Sansa la viata a copiilor cu Afectiuni Cardiovasculare”

 In fiecare an, in Romania, sute de copii care sufera de boli de inima mor din cauza inexistentei centrelor de interventie si a specialistilor. Desi beneficiaza de formularul E 112, multe familii nu au bani sa isi asigure finantarea pana ajung in strainatate. Statisticile sunt dramatice, asadar va invitam sa aflati care este situatia reala si care sunt solutiile, in cadrul Conferintei de Advocacy “Sansa la viata a copiilor cu Afectiuni Cardiovasculare”, ce va avea loc vineri, 28 octombrie, de la ora 14, in Sala Senatului a Facultatii de Medicina, strada Lucian Blaga nr. 2.

advocacy_4a

Vor fi prezenti la eveniment cei mai buni specialisti din tara, invitati din Europa si SUA, precum si pacienti care au trecut prin aceasta experienta. Evenimentul este organizat de Comisiile Consultative de Chirurgie Cardiovasculara, Cardiologie si Chirurgie Vasculara ale Ministerului Sanatatii, alaturi de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu, Asociatia pentru Sprijin Medical si Societatea Romana de Chirurgie Endovasculara si Terapie Transcateter.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.