Showreel : Romulus Boieru

Romulus Boieru

De cateva zile a aparut pe internet un material despre medieseanul Romulus Boieru. Videoclipul prezinta activitatea compozitorului si producatorului mediesean in Canada, la 2 ACCESS Music Production si cateva recomandari facute de colaboratorii lui Romulus. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. “Diva”- Andreea Banica. Vreau sa spun doar ca am ramas dezamagit de atitudinea pe care a avut-o si modul in care se plasa undeva deasupra tuturor. Nu-i convenea nimic, nazurile, mofturile au fost la ordinea zile dar ma rog poate ca asta iti trebuie ca sa fii o “diva”, apelativ cu care s-a identificat, in propria-i opinie. A dat cateva interviuri, pentru Music Channel (promovarea videoclipului atunci cand va aparea pe post), Kanal D si cine a mai fost pe acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.