Semneaza petitia pentru restaurarea Palatului Brukenthal

Muzeul National Brukenthal a demarat Campania White Palace-Dark Story. Palatul Brukenthal nu a fost restaurat integral niciodata, in cei peste 200 de ani de la construirea sa. In 2017 se implinesc 200 de ani de la inaugurarea, in palat, a primului muzeu public din Romania. In pofida demersurilor oficiale din ultimii noua ani, cladirea se afla intr-o avansata stare de degradare ce afectează functiile de baza ale institutiei muzeale.

Fiind o campanie de informare si constientizare a necesitatii de a restaura Palatul Brukenthal, ea se desfasoara si pe website-ul http://www.brukenthalmuseum.ro/petitie/index.html si pe contul de facebook https://www.facebook.com/pages/Brukenthal-National-Museum-Muzeul-Na%C8%9Bional-Brukenthal/192679920764615?ref=hl

afis campanie dark story
 Semneaza aici petitia pentru restaurarea Palatului Brukenthal.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.