Seminar de comunicare la Viscri

La sfarsitul acestei saptamani va avea loc un atelier de comunicare in Viscri, Brasov, activitate inclusa in proiectul EDU-ACT derulat in parteneriat de Fundatia Mihai Eminescu Trust si Administratia Fondului Cultural National. In cadrul acestui proiect, la sfarsitul lunii iunie a avut loc la Biertan un workshop interactiv in urma caruia a rezultat scenariul unei piese de teatru care urmeaza sa fie prezentata cu public in toamna acestui an.

La Viscri, Brasov in perioada 7-8 iulie 2012 se va desfasura un atelier de comunicare intitulat „Sa ne intelegem multimedia”. Acesta isi propune sa dezvolte abilitatile tinerilor in folosirea mijloacelor de informare moderne, prelucrare fotografii digitale, dar si crearea unui blog care mai tarziu va fi actualizat chiar de catre participantii la acest eveniment. Aceasta forma de dialog contribuie la schimbarea preconceptiilor despre diferentele dintre tinerii provenind din mediul rural si cei din urban. Obiectivul general al proiectului este constientizarea locuitorilor din 3 comunitati din zona centrala a Transilvaniei (Sighisoara, Malancrav, Archita), asupra importantei pastrarii mostenirii locale.

Fundatia Mihai Eminescu Trust este o organizatie non-profit, care din anul 2000 isi desfasoara activitatea in Transilvania, avand ca scop principal protectia si restaurarea patrimoniului arhitectural si natural al Romaniei. Sub inaltul patronaj al ASR Printul de Wales, Fundatia a implementat pana acum peste 1.000 de proiecte in 26 de sate si 4 orase.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.