Sebastian Papaiani aniversat la Medias

Maestrul Sebastian Papaiani isi aniverseaza sambata ziua de nastere la Medias. Evenimentul va avea loc la Crama Domneasca incepand cu orele 18:00. Actorul roman de etnie greaca dupa tata, s-a nascut pe 25 august 1936 in Pitesti.

La varsta de 26 de ani Papaiani si-a facut debutul in productia cinematografica „Purgatoriul nr.5” insa, momentul care i-a deschis calea spre marea cariera a fost intalnirea cu regizorul Geo Saizescu, care l-a propulsat in rolul lui „Pacala”, in filmul cu acelasi nume. Un actor complet, desavarsit, complex, unic, amuzant si deosebit de talentat, maestrul Sebastian Papaiani a jucat in peste 60 de filme si alte cateva zeci de piese de teatru.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.