Se suspenda activitatea in restaurante, baruri si hoteluri

Incepand de maine, 18 martie a.c., se suspenda activitatea in restaurante, baruri si hoteluri. Anuntul a fost facut in acesta seara la sediu M.A.I,. pentru a limita raspandirea coronavirusului COVID-19. Este vorba de activitatea de servire si consum a produselor alimentare si a produselor alcoolice si nealcoolice, derulata de localuri, cafenele si alte localuri, in statiile din interior sau exterior.

De asemenea, vor fi inchise salile de fitness si saloanele de infrumusetare. „Se suspenda toate activitatile culturale, stiintifice, religoase, sportive, balneare, de ingrijire personala, realizate in spatii inchise”, a spus ministrul Vela.

Se interzice, de asemenea, desfasurarea oricarui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane in spatii deschise. in cazul evenimentelor care reunesc sub 100 de persoane, distanta intre participanti trebuie sa fie de cel putin un metru.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Mie-mi place fotografia: pe farfurii este pască evreiască! Dar, ce mai contează? Tot nu servim nici urzici neaoșe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.