Şcoala Generală nr.4 campionă la mediu

Elevii Şcolii Generale nr. 4 din Mediaş au câştigat locurile I la concursul lansat de Garda Nationala de Mediu. Concursul a implicat timp de 2 luni, pe copiii de la 8 unităţi de învăţământ (Şcoala Generală nr.4,9,16 şi 24 din Sibiu, şcolile 3 şi 4 din Mediaş, Şcoala din Selimbăr şi Colegiul Economic George Bariţiu din Sibiu) care prin mijloace adecvate vârstei (desen pentru clasele I – IV, compunere pentru V – VIII) au redat cine sau ce acţionează negativ asupra naturii. Câştigătorii au fost desemnaţi de Ziua Internaţională a Mediului, după cum urmează: la categoria desen, locul I – Ungureanu Andreea (clasa III, Şcoala Generală nr.4 Mediaş) şi la categoria eseu, locul I – Buta Francesca (clasa VII A, Şcoala Generală nr.4 Mediaş).
Competiţia a fost demarată cu ocazia Zilei Garzii de Mediu a fost dedicată şcolarilor şi liceenilor şi se înscrie în programul de educare a tinerilor în privinţa protecţiei mediului.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.