„Scoala de Voluntariat” aproape de final

Zilele trecute „Scoala de Voluntariat” desfasurata la Medias a ajuns aproape de final. Dupa o serie de training-uri care au constat in „managementul proiectului”, „scriere de proiecte”, „managementul voluntarilor”, „arborele de probleme”, sustinute in cadrul etapei de instruire a proiectul „Scoala de Voluntariat” s-a ajuns la etapa concursului de proiecte.

In aceasta etapa participantii s-au impartit in 4 echipe care si-au folosit cunostintele dobandite in cadrul primei etape si astfel am avut 4 proiecte participante. Sambata 26.05.2012, s-a stabilit proiectul castigator si astfel toate echipele participante se vor implica in realizarea acestui proiect.  „Proiectul va fi implementat doar la inceputul anului scolar urmator (pentru ca ii implica si pe restul elevilor de la SNG) si nu am dori sa dezvaluim totul despre el de pe acum” spun organizatorii de la ARRESS



Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.