Sapte ani de blogging

Medias news blog 7 ani

In aceste zile, se implinesc sapte ani de cand am inceput sa scriu pe blog. Consider ca nu am tradat radioul, ci am facut ca proiectele mele sa aiba o vizibilitate mult mai mare, datorita mediului online si social media, care, asa cum am intuit, s-au dezvoltat foarte mult, in doar cativa ani.


De mai multe ori am fost intrebat despre inceputurile mele in blogging. Cei care doresc să afle si dispun de timp pot urmari interviurile pe care le-am acordat Denisei Ciobancan sau Adei Gheorghe, atunci cand mi-a fost decernat titlul de “Medieseanul Anului 2011”, la categoria blogging).

Le multumesc celor care se informeaza si urmaresc ceea ce postez pe Medias News Blog! In zilele urmatoare, v-am pregatit o surpriza…

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

88 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.