Sambata se reuneste lotul Gazului Metan

Sambata, 15 iunie a.c., fotbalistii echipei Gaz Metam Medias se intorc la antrenamente. Sportivii isi vor relua pregatirile pentru sezonul competitional 2019-2020, programat sa inceapa la jumatatea lunii iulie.

In zilele de 18 si 19 iunie, jucatorii vor efectua vizita medicala, iar o zi mai tarziu vor pleca in cantonament. Anul acesta, stagiul de pregatire se va desfasura in perioada 20 iunie – 5 iulie, in localitatea Marbella din Spania.

Pe durata cantonamentului, Gaz Metan va disputa 4 jocuri de verificare, in zilele de 26 si 29 iunie, respectiv 1 si 3 iulie. Programul complet al amicalelor, cu adversari si ora de disputare a jocurilor, este in curs de definitivare.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.