S-a prelungit perioada de inscriere la Festivalul Medias-Cetate Seculara

A fost prelungita perioada inscrierilor la Festivalul Medias-Cetate Seculara. Inscrierile se fac pana in data de 9 decembrie aici. Modificarea perioadei de inscriere s-a facut la cererea potentialilor participanti care nu au reusit sa-si definitiveze si inregistreze piesele cu care sa participe la festival.

Festivalul Medias Cetate Seculara 2013

Aflat la cea de-a 30-a editie, Festivalul Medias-Cetate Seculara se va  in perioada 20-21 decembrie in Sala Traube. Organiztorii evenimentului sunt Consiliul Municipal si Primaria Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, in parteneriat cu Asociatia “Medias-Cetate Seculara”.

Concurentii premiati vor evolua in spectacolul de Gala al Festivalului. Solistul sau grupul distins cu Trofeul Festivalului va participa la editia din anul urmator in calitate de invitat in recital. Informatii suplimentare se pot obtine la adresa de email contact@medias-cetateseculara.ro sau la numerele de telefon: 0723.220.599 – cri_pustai@yahoo.com – persoana de contact Cristina Pustai; 0722.340.523 – nelu.ivan@yahooo.com – persoana de contact Ioan Ivan; 0742.972.897- lea.muszka@yahoo.com  – Lea Muszka.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.