S-a lansat în consultare publică „Strategia de dezvoltare durabilă a municipiului Mediaș“

Primăria Municipiului Mediaș a lansat în consultare publică „Strategia de dezvoltare durabilă a municipiului Mediaș“, parte integrantă a proiectului „ Resurse Integrate pentru o Dezvoltare Locală Sustenabilă”.

Prin acest amplu document, consultantul are în vedere radiografierea stării prezente a orașului nostru, analiza datelor de către o echipă de experți cu experiență relevantă în domeniul elaborării de strategii de dezvoltare locală, precum și elaborarea propriu-zisă a „Strategiei de Dezvoltare” și a portofoliului de proiecte.

Pe această cale toți cetățenii interesați în legătură cu subiectul supus consultării să depună în scris opiniile şi sugestiile cu valoare de recomandare,  pe adresa de  poștă electronică strategia@primariamedias.ro sau la sediul Centrului de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Mediaş, până la data de 14 septembrie 2020.

Documentele sunt publicate aici.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.