S-a inchis Libraria Kastell

Incepand din aceasta saptamana, Mediasul mai are doar o singura librarie. Zilele trecute  dupa 10 ani de activitate,          s-a inchis Libraria Kastell. La aflarea vesti, am solicitat opinia celor de la Biserica Evanghelica.

“Motivul este cat se poate de simplu: SC Buechercafe SRL a dorit rezilierea contractului.

Regretabil este, in orice caz, ca aceasta librarie, pe de-o parte destul de promovata, chiar si pe un troleibuz, cel putin dupa cele relatate de reprezentantul firmei nu a avut atat de mare ecou, cum ar fi fost de asteptat! Pozitia era perfecta: langa o scoala si un liceu cu predare in limba germana, la intrare în castelul bisericesc.

>Dar se pare ca nu a fost atat de succes, cum era de asteptat! Succesul librariei nu se poate compara deloc cu cel de la Sibiu („Erasmus“ si „Schiller“) si nici cu Biertan („Sachsenbischof“)…Ne pare si noua rau si fiti sigur ca nu doar din cauza ca s-a reziliat un contract de închiriere a unui spatiu!”, mi-a raspuns preotul Gerhard O. Servatius.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.