S-a furat statuie de 200 de kg

In noaptea de 3 spre 4 iunie, a fost furata, de catre persoane necunoscute, statuia decorativa amplasata in sensul giratoriu de la intersectia strazilor Garii cu Titus Andronic. Statuia era din beton si cantarea aproximativ 200 de kg, iar valoarea ei era de 1788 de lei. Pana in acest moment, nu a fost identificat autorul faptei, in cauza urmand a se efectua cercetari de catre lucratori din cadrul Politiei Municipiului si ai Politiei Locale Medias.

Sens giratoriu Garii

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

11 comentarii


  1. Defapt, în data de 30 mai pe la ora 00:30 , am observat pe cineva care a oprit masina în sensul giratoriu, şi era tot în jurul statuii, dar la momentul respectiv nu am considerat sa fie ceva important. Se pare că acum e…
    Maşina avea număr de Bucureşti, era un Logan culoare albastru închis…


  2. Sigur e pe la ceva tigan in curte:))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.