Românii au obligația să poarte mască de protecție

Începând de azi, 15 mai a.c., România a intrat în stare de alertă pentru 30 de zile.  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis că în spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă și în alte spații închise se instituie obligativitatea purtării măștii, astfel încât nasul și gura să fie acoperite .


În acestă perioadă, se ridică restricțiile de circulație în interiorul localității, dar în grupuri care să nu depășească 3 persoane, în timp ce pentru a ieși din localitate trebuie completată declarație pe propria răspundere, fiind permisă plecarea doar pentru anumite situații.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Pentru masurile de protectie impotriva coronavirusului este foarte bine sa purtam masca, decat sa ne ofere libertate acum si sa nu respectam nimic si sa ajungem mai rau decat inainte, mai bine suportam cat mai putem masca si inca cateva masuri de protectie si poate intr-un final scapam definitiv de tot…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.