Ricardo Caria aduce muzica fado la Sibiu

Portughezul Ricardo Caria se afla in turneu in Romania. Artistul va fi prezent la Sibiu cu un spectacol inedit de muzica Fado, care face parte din turneul national ce vizeaza sapte orase din tara noastra. Concertul “Alma no Fado” este programat la Sibiu, in data de 12 octombrie a.c., de la orele 20, la Sala Thalia.

2015-10-RicardoCaria-Fado-Sibiu-w307

Artistul locuiete de o buna bucata de vreme la Arad si a participat la concursurile “Vocea Romaniei” si X Factor.Ricardo si-a lansat anul acesta albumul de debut, numindu-l sugestiv „Alma no Fado”. Spectacolul va contine momente de dans contemporan, iar decorul cu specific portughez va crea o adevarata experienta a culturii lusitane, aducand si in tara noastra glasul Lisabonei si al Portugaliei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.