Rezultate Iulia Zudor si Peter Herman, in Bulgaria

Sportivii Iulia Zudor si Peter Herman, de la CSS Medias, au participat zilele trecute la Campionatul Mondial de alergare montana, in localitatea Sarapeva-Banya, din Bulgaria.

Iulia Zudor

Iulia a concurat la categoria 4000 metri si la individual a ocupat locul 23, iar Peter a alergat 8000 de metri si a ajuns pe locul 32. Romania a avut cel mai tanar lot din cadrul acestei competitii si a ocupat, la echipe, locul 5, la 4000 m, si locul 6, la 8000 m.

Peter Herman

Cei doi sportivi de la CSS Medias sunt pregatiti de antrenorul Vasile Herman, iar dupa o perioada de relaxare vor face deplasarea la Felix, unde este programata finala nationala a Campionatului de Cros. In functie de rezultatele obtinute la Felix, sportivii se pot califica pentru Campionatele Balcanice si Campionatele Europene de Cros.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

26 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.