Remember MECEFF „7+1”

Mediesenii sunt invitati sambata si duminica la Remember MECEFF „7+1”.
“Succesul cultural, artistic, mediatic si organizatoric al celor cinci editii anterioare MECEFF “7+1”, conform publicului cinefil, criticilor si jurnalistilor de film, personalitatilor culturale invitate, al presei nationale si internationale prezente, ne impulsioneaza sa organizam o retrospectiva premergatoare editiei a VI-a, intitulataRemember MECEFF „7+1”, care va avea loc la Medias, in perioada 11 – 12 iunie 2016, la Sala Traube.
remember MECEFF
Astfel, desi in fiecare an locuitorii orasului si populatia din zona asteapta cu nerabdare si vizioneaza mare parte din filmele prezentate, vom readuce in atentia publicului filmele castigatoare ale Marelui Premiu al Festivalului si alte filme valoroase, premiate la cele cinci editii anterioare (2011 – 2015)”, anunta organizatorii festivalului.
Valoarea acestora fost atestata initial de juriul si publicul MECEFF „7+1”, ulterior castigand premii importante si la alte festivaluri de film internationale de prestigiu. Printre acestea, enumeram filmul castigator al Marelui Premiu MECEFF “7+1”, editia a V-a, 2015Orasul cainilor, in regia lui Kornel Mundruczo, care este si castigatorul Premiului Un Certain Regard – Cannes 2014.
De asemenea, filmul polonez “Ida”, in regia lui Pawel Pawlikowski, caruia i-a fost decernat Premiul pentru cea mai buna imagine in cadrul editiei a IV-a a MECEFF “7+1”, 2014, in 2015 acesta castigand Premiul OSCAR pentru Cel Mai Bun Film Strain.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.