Remember: 30 de ani de transport public electric cu troleibuze la Medias

Azi se implinesc 30 de ani de cand Mediasul are transport public electric cu troleibuze. Pe data de 21 august 1989 era pus in circulatie primul troleibuz in municipiul de pe Tarnava Mare. Fostul director Meditur, Nicolae Todoran a postat pe facebook o fotografie document, care prezinta momentul inaugurarii la capatul de linie T1/T3.

“Pentru cei care au fost contemporani cu acest eveniment , amintesc in fotografie pe Primul Secretar al Municipiului Medias, Ioan Chirila; I.Goia; Capararu Mihail-Director IJTL Sibiu;Plesa Marcel;Stangaciu Ioan;Bucse Maria;Ionut Maria si in dreapta langa dansa, in camasa alba cu maneca scurta, Dirigintele de Santier al lucrarilor-ing. Nicolae Todoran, actualul Director Tehnic si Manager Transport al MEDITUR S.A.MEDIAS. In spate, in randul al doilea Simescu Nicolae si ultimul din dreapta Aurel Mohan”, scrie Todoran la foto.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.