Red Skull ajunge la Sibiu

Henry Rodriguez, cunoscut mai degraba sub denumirea de Red Skull este venezuelean care a inceput procedurile estetice la varsta de 30 de ani cu acordul familiei sale, iar acum la varsta de 37 de ani a petrecut peste 130 de ore in salile de operatie pentru a se transforma in ”eroul” sau din copilarie si anume raufacatorul Red Skull, un lider nazist si inamicul Capitanului America.

Acesta a fost supus multor teste fizice si psihologice inainte ca procedurile estetice sa fie efectuate chiar de catre bunul sau prieten, Emilio Gonzalez. Red Skull si-a tatuat ochii negrii, si-a introdus implanturi in mai multe zone ale fetei, si-a taiat o parte din nas si urechile si a continuat prin a isi tatua fata in rosu si negru.

Henry va fi alaturi de Emilio in cadrul spectacolelor lui de Suspensie care vor avea loc in fiecare seara a conventiei si va fi acompaniat de catre exotica dansatoare din Venezuela, Venus Afrodita. Tanara fosta model profeseaza ca dansatoare si urmeaza sa vina la Sibiu pentru a va cuceri printr-un show incendiar la Transilvania Tattoo Expo.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.