Razvan Marcu paraseste Antena 1 Sibiu

Jurnalistul Razvan Marcu a anuntat azi ca isi incheie colaborarea cu Antena 1 Sibiu. Anuntul a fost facut pe contul de facebook al emisiunii „Raluca si Razvan” . 

Dragi prieteni,
mai este putin pana duminica si cred ca e corect ca informatia care urmeaza sa o aflati de la mine si nu direct de la televiziune.
Am decis de comun acord cu Antena 1 Sibiu sa incetam colaborarea noastra incepand de saptamana acesta.
… Nu exista vreun motiv ascuns , exista pur si simplu o decizie discutata si asumata cu decenta si de o parte si de cealalta. De altfel nici nu cred ca se putea altfel … ne leaga sapte ani de colaborare profesionala si ceva mai multi de prietenie.

Antena 1 Sibiu va avea un loc special in sufletul meu din teribil de multe motive. Cel mai important ,insa – oamenii ! Adica cei care m-au suportat (si nu e prea usor 🙂 ) ,cei care m-au certat cand am gresit , cei care ma iubesc si cei care , facandu-le pe toate cele dinainte si altele o mie pe deasupra, au sustinut financiar totul.Le multumesc .
Catre cei care ne priveau la tv, o speranta: ne-ati iubit impreuna, iubiti-ne si separat!
Razvan Marcu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.