„Puterea cuvantului” – o conferinta de neratat, la Sibiu

Duminica, 26 aprilie a.c., cu incepere de la ora 12, in cadrul Festivalului “25 de ore de teatru non-stop”, Libraria Habitus gazduieste o intalnire cu doua dintre cele mai puternice si influente personalitati ale Sibiului, si nu numai: actorul Constantin Chiriac si parintele Constantin Necula.

Puterea cuvantului
Constantin Chiriac nu este doar actor, profesor si manager. Este inventatorul Festivalului International de teatru de la Sibiu, al treilea festival ca marime din Europa dupa Edinburgh si Avignon. Prin acest festival, Constantin Chiriac a reusit sa schimbe configuratia orasului. E cunoscut faptul ca domnia sa este unul dintre cei mai mari cunoscatori si recitatori de poezie din spatiul autohton.

Parintele Constantin Necula este profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxa „Andrei Șaguna” Sibiu si unul dintre cei mai indragiți conferențiari, fiind recunoscut pentru forta discursului sau. Ca autor al cartii „Provocarile strazii – mic catehism vorbit”, isi manifesta interesul pentru manifestarile din spatiul public si grija pentru „omul de maidan”, fiind mereu prezent pe teren, intre tinerii generatiei sale si cei mai tineri chiar, în scoli si licee, intre alcoolici ori teribilisti postmodernisti.
Actorul si teologul – într-o conferinta cu si despre puterea ontologica si primordiala a Cuvantului. Un eveniment de neratat.
Intrare libera.
Mai multe detali despre festival puteti afla accesand: www.respirateatru.ro

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.