Promoveaza-ti afacerea prin Mediaslive!

Prietenii de la Mediaslive lucreaza momentan la cel de-al cincilea numar al revistei. Peste 50 de companii au ales sa se promoveze in primele patru numere ale revistei care contine informatii utile despre locuri, oameni si afaceri din Medias, fiind un mod inedit de promovare a ofertelor companiilor de top din Medias.

mediaslive _cinci

Revista este bianuala si are un tiraj de 5000 de exemplare, in format A5, full color, cu hartie glossy de cea mai buna calitate. Este distribuita in hoteluri, restaurante, terase, saloane de asteptare, institutii publice, magazine, centre de informare, locuri de agrement și la cele mai importante evenimente culturale si sportive.

Pentru promovarea in numarul cinci, Anamaria si Feri Teglas pot fi contactati pana in data de 1 noiembrie 2016. Alte detalii ai aici.

Luna trecuta, la a noua editie Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, la categoria publishing a fost nominalizat si proiectul Mediaslive. Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online (inclusiv social media si mobile), realizate in Romania, in ultimul an.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

20 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.