Proiectul Spitalul Cantator initiat de doua mediesence

Doua mediesence deruleaza un program de meloterapie. Edith Toth si Wenzel – Gazdag Erzsebet au inceput zilele trecute sa deruleze un program cu pacientii internati in Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu care beneficiaza de Programul MOL pentru sanatatea copiilor, finantat de MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate.

Edith si Erzsebet

“Pro­iectul Spitalul Cantator este dedicat copiilor internati si va fi coordonat de cele doua ambasadoare din Medias”, a spus Denisa Nicoara, managerul spitalului. Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu este primul „Spital Cantator” din Europa de Sud-Est. Durata progra­mului implementat de MOL Roma­nia este sase luni, dar condu­cerea spitalului do­reste ca proiec­tul sa aiba o continuitate mai mare. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

21 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.