Proiectul „Nimic Intamplator” lucreaza la albumul de debut (video)

Cel mai nou proiect al chitaristului Eugen Mihaescu lucreaza la albumul de debut. Proiectul “NIMIC INTAMPLATOR” este format din: Eugen Mihaescu, Costy Sandu (ex.VOLTAJ’91), George Costinescu (ex.Tectonic, Act) si Alex Neagu (Mike & The Blue Spirit). Baietii au concertat zilele trecute la Medias si Sibiu, ocazie cu care am si realizat un interviu.

″Acest proiect nu este unul care sa continue o linie care sa “miroasa” a Kripton. Nu ne vom opri doar la niste cantari, lucram deja la un album. Avem deja patru piese pe care le-am postat pe youtube, pregatim un material si, cu siguranta, in toamna Mediasul se va afla pe itinerariul nostru de lansare a primului album ”Nimic Intamplator”″, mi-a spus Eugen Mihaescu, inaintea concertului sustinut la Medias, la Joben Club and Lounge.

Galerie foto realizata de Gina Stef.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.