Proiectul Mediaslive este nominalizat la Webstock

La a noua editie Webstock, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, este nominalizat si un proiect realizat la Medias. La categoria publishing a fost nominalizat si proiectul Mediaslive, a medieseanului Feri Teglas. Webstock Awards ofera recunoastere celor mai creative si inedite proiecte si campanii din online (inclusiv social media si mobile), realizate in Romania, in ultimul an.

Lansare Mediaslive

„Ne bucura nominalizarea la Webstock la categoria Publishing si continuam proiectul nostru pentru un Medias mai activ, mai informat si o comunitate mai inchegata. Urmeaza sa editam editia cu numarul 5 a revistei iar participarea la Webstock este o motivatie in plus. A fost un an foarte efervescent, in special on-line, in comunitatea de Facebook si pe portal, insa a crescut si interesul pentru print.„, spune Feri Teglas, initiatorul proiectului.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/). 
Evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie a.c..

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

36 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.