Proiect de istorie orala la Sinagoga Medias

Casa de langa Sinagoga Medias deruleaza un proiect de istorie orala locala. Zilele trecute au fost postate in oras afise prin care mediesenii sunt invitati sa participe la un proiect de istorie orala locala, initiat de Casa de langa Sinagoga.

Ce ai adus cu tine? / din Medias? /in Medias/ Cand a sosit sau a plecat familia dumneavoastra din Medias? Ce au adus sau au luat cu ei?”, acestea sunt intrebarile la care sunt invitati sa raspunda mediesenii, care vor sa participe la acest proiect.

Cei care vor sa participe la proiect sunt rugati sa contacteze initiatorii la www.facebook.com/sinagogamedias , sinagogamedias@gmail.com sau la numarul de telefon 0787.878.939.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.