Programul „Marsului pentru viata” la Medias

Protopopiatul Ortodox Roman Medias in parteneriat cu Primaria Municipiului Medias si societatile comerciale Konsta Splendid si Meditur  organizeaza sambata, 24 martie 2018, a treia editie a „Marsului pentru viata.” Evenimentul va incepe la ora 17.00, la Catedrala Ortodoxa Medias, si va urma traseul Piata Andrei Saguna – str. Closca – str. I.G.Duca – Piata Regele Ferdinand I.

Mediesenii sunt invitati apoi, cu incepere de la ora 17.30, la Sala Traube, la piesa de teatru „Inima second-hand” a Teatrului Medias si la Conferinta „O lume pentru viata” sustinuta de catre Parintele Profesor Universitar Stelian Tofana, de la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Intrarea este libera!

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.