Programul festivalului intercultural “Medias Ethnic Festival”

In zilele de 14 si 15 august a.c., Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias organizeaza festivalul intercultural “Medias Ethnic Festival”- editia a-II-a. Programul manifestarilor cuprinde, printre altele, un targ al mestesugarilor care se va desfasura in Piata Corneliu Coposu, targ la care au fost invitati sa participe mestesugari din mai multe zone ale tarii.

Medias Ethnic Festival 2015

De asemenea, la Cinematograful „Mediensis” vor fi proiectate doua filme regizate de maestrul Radu Gabrea. Astfel, vineri, 14 august a.c., de la ora 16:00 va fi proiectat filmul ”Evrei de vanzare”, iar sambata, 15 august a.c., ora 16:00, filmul “Romany!Romany!’’.

Programul manifestarilor este completat de spectacole de cantece si dansuri care vor avea loc in Piata Corneliu Coposu, incepand cu ora 17:30, in ambele zile ale festivalului. Vor evolua pe scena ansambluri de dansuri maghiare, germane, tiganesti, armenesti si grecesti.

Fiecare dintre cele doua zile ale festivalului se va incheia cu recitaluri ale unor artisti consacrati si asteptati de medieseni: in prima seara, vor concerta Ducu Bertzi si Cargo, iar in cea de-a doua, Trupele Arhaica si Zdob si Zdub.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.