Primaria Medias se alatura campaniei Let`s Do It, Romania

La fel ca in fiecare an, Primaria Municipiului Medias se alatura si in 2018 campaniei „Let`s Do It, Romania“, care va reuni, la nivel international, 150 de tari sub umbrela World Cleanup Day si care se va desfasura sambata, 15 septembrie.

Azi la ora 15:00 are loc o intalnire cu organizatorii in Sala Daniel Thelmann.

„Dorim ca municipalitatea sa fie un exemplu pozitiv pentru toti cetatenii, pe care ii invitam sa se alature in numar cat mai mare campaniei de curatenie si sa devina, la randul lor, un exemplu de urmat pentru cei din jur,  in ceea ce priveste pastrarea unui mediu inconjurator cat mai curat” au declarat reprezentantii Primariei.

Toti mediesenii care au facut parte din echipa de voluntari ai  Let`s Do It, Romania si care si-au adus contributia la cea mai mare miscare sociala de protectie a mediului sunt asteptati la Gradina de Vara, sambata, 15 septembrie, de la ora 17:00. Toti cei prezenti vor avea parte de numeroase surprize pregatite de catre municipalitate.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.