Premiera pentru sahul mediesean

Dupa o activitate de 10 ani in pregatirea copiilor si juniorilor medieseni, CS Tera Sah Medias participa in aceste zile, pentru prima data, la o competitie la nivel national pe echipe. Echipa medieseana porneste de pe locul 6, fiind constituita din 4 copii si juniori si un senior, la Campionatul National pe Echipe – Divizia B, de la Petrosani.

Campionat sah 2015_10

Lotul mediesean : Antonio Deliman Emil, Emil Aurel Deliman, Emanuel Chivoiu, Teodora Popa si Mihaela Gabriela Iliescu (care este la prima competitie oficiala). Capitanul echipei este Antonio Emil Deliman , iar conducatorul delegatiei este Emil Aurel Deliman. Deplasarea echipei a fost sustinuta financiar de catre SNGN ROMGAZ Medias. Organizatorul competitie este Gheorghe Scurhan iar arbitru principal este Radu Ioan Chirila (din Bucuresti).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

15 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.