Power Gym Medias premiat la Gala Culturismului

In aceste zile Clubul Power Gym Medias a participat la Gala Culturismului Romanesc, eveniment desfasurat la Bucuresti. Cu aceasta ocazie doi sportivi ai clubului au fost premiati. Ghita Manica a fost premiat ca fiind primul sportiv roman care a adus o medalie de la un concurs international pentru Romania, iar Marcel Manea, pentru cele cinci titluri de campion national.

PowerGym Medias logo

Gala Culturismului si Fitnessului Romanesc a fost un prilej propice pentru recladirea relatiilor din familia culturismului romanesc, pentru a sublinia respectul pentru marii nostri sportivi si a oferi celor tineri sansa de a-i cunoaste, de a invata din experienta lor. Totodata s-a lansat si concursul pentru sloganul si logoul „Campionatului Mondial de Culturism si Fitness – Bistrita 2017”.

power-gym-medias-gala

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.