Povestea Chitarei – Sunete se joaca sambata la Medias

Sambata, 10 noiembrie a.c., mediesenii sunt invitati sa vada partea a doua a piesei de teatru “Povestea Chitarei”. Intitulata “Sunete”, partea a doua  il are in centru pe tatal personajului din prima parte, aflat la varsta copilariei. Problema “medicala” cu care acesta se confrunta devine pretext pentru interventiile muzicale ale Trio Zamfirescu. Spectacolul se joaca la Sala Traube, incepand cu ora 19:00. Biletele se pot cumpara online.

Povestea Chitarei – SUNETE ii are ca artisti principali pe cei 3 chitaristi ai Trio Zamfirescu, 3 frati virtuosi ai chitarei clasice din Romania, avandu-l ca leader pe Stan Zamfirescu, unul din cei mai carismatici si performanti muzicieni. 

Cei 3 muzicieni vor interpreta exclusiv compozitii proprii. Ia nastere astfel un spectacol unic, extraordinar, in care muzica compusa si interpretata de 3 artisti importanti se imbina cu teatrul si cu artele vizuale, intr-o continuare a povestii chitarei de la baroc la rock. 

Muzica: Trio Zamfirescu
Actori: Charlie Falamas, Andrada Grosu, Alin Turcu
Regia: Bogdan Saratean
Texte de Flaviu Suhastru

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.