Poti fi voluntar la Sibiu Jazz Festival

Daca iti place jazz-ul, anul acesta ai ocazia sa te inscrii ca voluntar in cadrul Sibiu Jazz Festival, care va avea loc intre 8-15 mai la Sibiu. Organizatorii au nevoie de tine pentru a ghida artistii prezenti la festival prin Sibiu si pentru suport la organizare pe tot parcursul festivalului. Timp de o saptamana ai ocazia de a fi parte activa a celui mai vechi festival de acest gen din Romania si unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume.

Sunt asteptate sa se inscrie ca voluntari persoane cu varsta peste 18 ani, din Sibiu, vorbitoare de limba engleza si/sau una din urmatoarele: germana, spaniola, portugheza, cu o minima experienta de voluntariat in activitati similare, proactive, cu o conduita impecabila si ireprosabila pe parcursul activitatilor desfasurate. Pentru a te inscrie ca voluntar  intra pe www.plinideidei.ro sau pe  www.facebook.com/asociatiacolors, sectiunea events, pentru a completa formularul de inscriere.Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.