Pool Party cu Dinamic la Complexul OASIS Medias

Sambata, 27 iulie a.c. Complexul OASIS Medias va invita la o petrecere la strand cu formatia Dinamic. Baietii au pregatit un program de pool party incepand cu ora 14:00.

Formatia revine pe scenele mediesene dupa participarea sambata, 20 iulie la Sibiu Sounds Festival. Cu aceasta ocazie Dinamic au cantat piese proprii compuse il ultima perioada cum ar fi: De-as fi stiut, Despartire si E clipa ta.

Actuala formaţie DINAMIC continua cu mandrie activitatea formaţiei infiinţata in anul 1977 la Medias, care a avut o cariera neintrerupta pana in anul 1991.

Grupul Dinamic a luat fiinta la Medias in anul 1974. Membrii fondatori au fost Ortwin Ott  (chitara solo si voce), Arpad Lang (bass si voce), Walter Groapa (orga), Turi Simplaceanu (saxofon) si Iosif Zoltan (baterie). Baietii activau pe langa Clubul “Automecanica” si dupa patru ani aveau sa debuteze radiofonic la postul national de radio la emisiune “Meloritm”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.