Politia dezminte zvonul copiilor rapiti

Politia Medias dezminte zvonurile referotoare la disparitia a 12 copii, apoi gasiti morti cu organe lipsa, in diferite zone ale Mediasului si localitatilor invecinate. “Vreau sa transmit tututor cetatenilor municipiului Medias ca aceste lucruri nu sunt adevarate si nu este decât o alarma falsa. Oamenii sa nu mai dea crezare unor asemenea zvonuri, sa stea linistiti si sa nu acorde nicio atentie diferitelor mesaje care apar pe Internet, referitoare la aceste aspecte”, a declarat pentru Tribuna, comisarul sef Ion Cimpoeru, comandantul adjunct al Politiei Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

2 comentarii


  1. Nu inteleg cum cineva a avut o minte atat de diabolica incat sa lanseze o astfel de „gluma” referitoare la copii rapiti si omorati ptr organe.
    As considera ca acel/ acea care s-a pretat la asa ceva sa fie tras bine la raspundere ptr faptele sale.(din pacate nu se cunoaste persoana in cauza)


  2. nustiu ce se intampla daca ii adevarat sa se miste politia sa ii prinda ca polistii la noi inn tara cam greu se miscaa… ca nooo cafeaua..ii mai buna ..decat munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.