Piese de patrimoniu expuse la Brasov

Patru piese din patrimoniul Muzeului Municipal Medias sunt expuse in aceasta perioada la Brasov. Piesele fac parte din expozitia „Arta Cositorului Transilvanean de la Renastere la Baroc. Sec. al XVI-XVIII-lea” organizata de catre Ministerul Culturii si Patrimoniului National, Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniu National Brasov si Muzeul Judetean de Istorie Brasov.

Expozitia poate fi vizitata pana in data de 20 iulie. Alaturi de medieseni mai sunt parteneri in cadrul acestui proiect : Muzeul National Brukenthal Sibiu, Muzeul de Istorie Sighisoara, Complexul Muzeal Bistrita Nasaud, si muzeul gazda.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.