Piesa de teatru ,,Te iubesc dar nu pe tine”

Primaria Municipiului Medias si SC ArtStigma Carabus prezinta piesa de teatru: ,,Te iubesc dar nu pe tine” , in data de 15 mai, de la ora 18.00, la Sala Traube. O poveste plina de umor si de ncurcaturi. ,,Te iubesc dar nu pe tine” – o piesa ce iese din tipare si pune sub lupa relatia de cuplu.

Pretul unui bilet este de 25 lei.  Intrarea persoanelor intre 14-18 ani este libera, in limita locurilor disponibile.  Parintii care nu au cu cine lasa copiii sub 10 ani acasa, pot achizitiona un bilet de 10 lei, pentru sala special amenajata cu jocuri si ateliere creative, din incinta Salii Traube.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.