Piesa de teatru – Elise Wilk: Disparitii

Luni, 2 martie a.c, de la ora 19:00, mediesenii sunt invitati la Sala Traube sa vada piesa de teatru in limba maghiara Elise Wilk: Disparitii. Spectacolul se joaca cu supratitrare in limba romana si va fi urmat de o discutie moderata cu publicul.

Disparitii de Elise Wilk povesteste istoria unei familii de sasi transilvaneni din 1945 pana in zilele noastre. Povestea este structurata in trei parti, in jurul a trei perioade cruciale pentru istoria Romaniei: 1944-1945 (cand a avut loc deportarea etnicilor germani în lagarele de munca din Uniunea Sovietica), 1989-1990 (Revolutia, urmata de exodul in masa minoritatii germane) si 2007 (anul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.