Piesa de teatru cu Ioana Craciunescu

Primaria Municipiului Medias si Teatrul de Arta Deva are bucuria sa va prezinte piesa ,,Contract” (Ultima Dorinta) de Cristina Cozma in regia lui Mihai Panaitescu, asistent regie – Marian Stan, miercuri,12 decembrie a.c., de la ora 19.00, la Sala Traube din Medias. Din distributie fac parte actritele Ioana Craciunescu, Andreea Pascu si Roxana Olsanschi.

„Intr-o lume supertehnologizata, intr-un secol in care omenirea s-ar putea instala pe Marte, exista inca o meserie arhaica, veche de mii de ani, care va dainui fara sa-si schimbe natura si traditia: ingijirea batranilor la domiciliu.

In CONTRACT, batrana de aproape 90 de ani cauta o tanara, pentru ingrijire. Face asta printr-un anunt la ziar si asteapta. In urma anuntului se prezinta o tanara de 30 de ani, cu idei moderne despre viata si societate.

Urmeaza intre cele doua personaje un schimb de replici amuzant, intelectual, un dialog despre viata, societate, morala si speranta.” ( Denis Dinulescu, scriitor)

„Piesa CONTRACT este o adanca introspectie in realitatea cotidiana, in sufletul uman, in nazuintele si bucuriile noastre. Dialogul dintre cele doua femei este, credem, unul desavarsit, digerabil, indraznet si agreabil, care va satisface gusturile spectatorilor indiferent de varsta. „ (Mihai Panaitescu , regizor)

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.