Pic-uri de Folk

Iubitorii de muzica folk din Medias au parte sambata, 15 decembrie a.c., de un nou concert la Restaurantul Chinezesc ZEN.

PIC-uri de folk este un acronim dupa Alex”Padre” Petrescu (chitara, cajon, voce), Iulian “Yoyo” Timar (chitara, voce) si Claudiu “Afti” Aftimescu (vioara, chitara, voce). De fapt, este un acronim al pasiunii pentru munte, folk si buna dispozitie. Si pentru ca orice ploaie are o ritmicitate a ei, s-a alaturat si Sebastian Popa (bas).

“ Este genul de folk fata de care am avut reticente, dar pur si simplu starea de bine pe care o transmite acest pachet de ploaie trebuie impartasita. Sunt absolut fabulosi. Pe mine m-au convins. Am fost pana la Cluj sa-i vad si daca vor scoate un CD, o sa-l ascult in masina. Mai mult, una din picaturile acestei ploi apartine Mediasului. E mare lucru si frumos ca picatura Iulian Timar se intoarce ACASA cu o ploaie de bine si care pe vremea asta se va transforma intr-o frumoasa ninsoare. Va fi un spectacol cu fulgi de folk sau PiC-uri inghetati de folk”, pune Dan Ilcus

Detalii ai aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.