Petrecere la Han de Sfanta Maria

Un spectacol extraordinar intitulat ,,Petrecere la Han” va fi organizat de catre Primaria Municipiului Medias, la Hanul Greweln, in data de 15 august a.c.,  cu ocazia sarbatorii dedicate Sfantei Fecioare Maria.

Incepand cu ora 17.00, vor urca pe scena cele doua ansambluri folclorice: Ansamblul folcloric Purtata si Ansamblul Jidvei Romania, urmate de artistii Diana si Bianca Cretu, Radu Dumitru, Narcisa Luncan, Costel Popa, Ciprian si Mihaela Istrate. Acestia ii vor incanta pe spectatori cu frumusetea muzicii populare.

Seara se va incheia cu  prestatia parintelui Marius Ciprian Pop, care va sustine un recital deosebit in fata publicului prezent in zi de sarbatoare la Hanul Greweln.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.