Peste 3500 de vizitatori interesati de oferta judetului Sibiu

Consiliul Judetean Sibiu a sustinut prezenta destinatiei turistice judetul Sibiu la Targul de turism al Romaniei, derulat in perioada 17-20 noiembrie a.c. la Bucuresti, pe un stand in oglinda cu cel al Primariei Municipiului Sibiu. Din delegatia sibiana au facut parte reprezentanti ai Asociatiei Judetene de Turism Sibiu, Centrele de Informare Turistica Sibiu si Avrig, ghizi, structuri de agrement, agentii de turism si hotelieri.

TTR 2016 (c) AJT Sibiu (7)

„A devenit o frumoasa traditie sa participam la acest targ, ce a atras peste 3500 de vizitatori la standul Sibiului, atat specialisti din industria turistica, individuali in cautare de idei de calatorie, dar si straini interesati sa dezvolte afaceri, un numar dublu fata de editia de anul trecut. Am ales sa aducem in prim-plan pozitionarea noastra de destinatie pentru turism gastronomic, sustinuta de titlul de Regiune Gastronomica Europeana 2019, cu ofertele Sibiu City Menu, ghidul producatorilor locali, targuri si evenimente, pachete ale pensiunilor si restaurantelor, degustari la stand. Ca prime rezultate, agentii de turism au manifestat interes pentru a integra experiente culinare de calitate in circuitele lor; ambasade, organizatii si pasionati de gastronomie sunt dornici sa se implice in programul Sibiului”, spune Simina Manea, AJT Sibiu.

TTR 2016 (c) AJT Sibiu (2)

In premiera, Sibiul a prezentat oferta sa de destinatie pentru turism cultural ecvestru, trei dintre centrele de echitatie din judet atragand iubitorii de ecoturism prin tururi si evenimente tematice de inalta calitate. Cele mai multe solicitari de informatii au vizat ofertele de petrecere a sarbatorilor de iarna, agenda evenimentelor, oferte de tratament, tabere de schi pentru copii. Targul de Craciun, sejururi in sate traditionale, vacante active in zonele montane, hotelul de gheata de la Balea Lac, bisericile fortificate, oferta culturala a muzeelor se mentin in motivatiile de calatorie ale vizitatorilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.