Pepiniere de pomi fructiferi, la Dumbraveni

La Dumbraveni, judetul Sibiu, se pun bazele unei pepiniere de pomi fructiferi din soiurile locale. Proiectul “Conservarea livezilor extensive si a soiurilor pomicole locale – elemente cheie ale peisajului traditional din Transilvania” se desfasoara la initiativa Asociatiei EcoTransilvania, in parteneriat cu Liceul ”Timotei Cipariu” din localitate.

cos-fructe

Aria de desfasurare a proiectului cuprinde siturile Natura 2000, reteaua europeana de arii protejate din Sighisoara, Tarnava Mare si Medias. Costul total al proiectului se ridica la valoarea de 77.523 de euro, din care suma de 66.000 de euro este asigurata prin granturile SEE 2009-2014 din cadrul fondului ONG din Romania si va avea finalitate in luna aprilie 2016.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.