Parc din Medias reamenajat de voluntari

In parcul de pe strada Valea Adanca din Medias  pe parcursul a 4 luni de zile (aprilie-august) se desfasoara actiuni de reamenajare.

Proiectul a fost depus de catre ATE Dianthus, este finantat de catre Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania si se desfasoara in parteneriat, intre Asociasia Dianthus, Primaria Medias prin Serviciul Public de Ecologizare si 3 unitati de invatamant din Medias: Scoala George Popa, Scoala Nationala de Gaz si Liceul Axente Sever.

Un numar de 45 de elevi voluntari de la scolile implicate in proiect au anumite sarcini de implinit, conform planului de actiuni. S-a inceput miercuri prin ecologizarea zonei, mai apoi s-au plantat 200 de trandafiri, 8 pomi, gard viu, care sunt in continuare intretinute de catre copii voluntari in timpul lor liber si, care au inteles notiunea de voluntariat si importanta realizarii acestor actiuni cu ajutorul lor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.